INPARK/

Helpt

header inpark helpt - inpark engineering

INPARK/

Helpt

Image

INPARK wil ook buiten de werkvloer de menselijke kant van techniek zien. Geen grote uitgaven voor dure sponsoring of breed adverteren. Liever zetten wij samen met onze met onze medewerkers en opdrachtgevers onze kennis in bij sociale projecten. Groot en kleinschalig, dichtbij en in het buitenland.

Kennis delen in Kenia
In samenwerking met de stichting Well Wishes Kenia denkt INPARK mee aan het verbeteren van de waterpomptechniek en het opleiden van technisch medewerkers op locatie. Lees meer over het werk van Well Wishes.

Iedere medewerker ontvangt jaarlijks € 100
Ieder medewerker ontvangt jaarlijks € 100 te besteden aan een door hem of haar gekozen goed doel. 

Actie eenmalig € 250 voor jouw goede doel 
INPARK biedt jou of het bedrijf waarvoor je werkt de kans op € 250 te besteden aan een goed doel. Lees meer over deze actie.

 

INPARK wil ook buiten de werkvloer de menselijke kant van techniek zien. Geen grote uitgaven voor dure sponsoring of breed adverteren. Liever zetten wij samen met onze met onze werknemers en opdrachtgevers onze kennis in bij sociale projecten. Groot en kleinschalig, dichtbij en in het buitenland.

Kennis delen in Kenia
In samenwerking met de stichting Well Wishes Kenia denkt INPARK mee aan het verbeteren van de waterpomptechniek en het opleiden van technisch medewerkers op locatie. INPARK gaat mee naar Kenia en deelt ter plekke haar kennis. Lees meer over Well Wishes.

Iedere medewerker ontvangt jaarlijks € 100
Ieder medewerker ontvangt jaarlijks € 100 te besteden aan een door hem of haar gekozen goed doel of organisatie. 

Met de goede doelencheque helpt INPARK 
INPARK biedt jou of het bedrijf waarvoor je werkt de kans op € 250 te besteden aan een goed doel. Lees meer over deze actie.