KANTOREN IN ALMERE/DRACHTEN/ASSEN/TILBURG/ZWOLLE TELEFOON +31 36 3030 136

KENNIS/

Elektrotechniek

Robotisering van productieprocessen, auto’s die gaan rijden op waterstof. Innovaties waarbij elektrotechniek steeds meer verweven raakt met werktuigbouwkunde.
foto header elektrotechniek

Dat vraagt om een samenwerking van mensen en kennis.

Toekomst
Dat deze twee kennisgebieden steeds nauwer samenwerken zien wij bij onze opdrachtgevers. Zo ook bij een bedrijf dat waterstoftankstations maakt. De waterstoftankstations werken met een dispensermodule. Mechanische- en elektrotechnische kennis wordt hierbij gekoppeld. Zo kan de waterstof onder de perfecte druk en in de juiste hoeveelheid naar de tankstations wordt geleid. Lees meer over waterstoftankstations. 

Elektrotechnische kennis
Onze tekenaars, electral engineers en e-plan engineers leveren kennis aan projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw, scheepsbouw, machinebouw en infratechniek. Dat doen zij intern bij opdrachtgevers of op onze eigen kantoren.

Meer weten over onze kennis? Neem gerust contactmet ons op.

KENNIS/elektrotechniek

Wij hebben kennis van elektrotechnisch ontwerpen, engineering, calculeren en werkvoorbereiding. Lees meer over onze projecten.

Ook werken bij?Ben jij de persoon om het kennisveld van INPARK te verbreden? Neem contact op met onze mensen.
GOED/werkOnze engineers ontvangen jaarlijks €100 om te besteden aan zelf gekozen goed doel  of organisatie. Benieuwd naar al het goede werk dat wordt ondersteund?
foto bij elektrotechniek