KANTOREN IN ALMERE/DRACHTEN/ASSEN/TILBURG/ZWOLLE TELEFOON +31 36 3030 136

KENNIS/

werktuigbouwkunde

Kunstmatige intelligentie, parametrisch ontwerpen, bij INPARK werken we mee aan de toekomst. Mens en kennis bieden samen de beste oplossing. 

De werktuigbouwkundige wereld staat aan de vooravond van grote veranderingen. Het ontwerpen van machines, apparaten en werktuigbouwkundige installaties zullen steeds vaker worden gedaan met behulp van kunstmatige intelligentie. Het werk voor engineers krijgt hierdoor een andere inhoud. Daar zijn we ons bij INPARK van bewust.

Het nieuwe engineering
Het traditioneel engineering verandert met de digitalisering. Parametrisch ontwerpen wordt het nieuwe engineering. De ingenieur voert variabelen in en de computer ontwerpt. Daaruit kunnen een scala variaties uitkomen. De combinatie van digitalisering en de kennis van mensen versterken hierin elkaar. Waarbij het nieuwe ontwerpen mensenwerk blijft. Complexe vraagstukken vragen namelijk om creativiteit, innovatie en ontwerpkennis die niet te automatiseren is. Mens en kennis bieden samen de oplossing.

Werken aan machines 
Onze tekenaars, mechanical engineers, FEM specialisten werken aan oplossingen en hebben kennis van ontwerpen, engineering, tekenwerk en werkvoorbereiding. Lees over meer over onze projecten

Meer weten over onze kennis? Neem gerust contactmet ons op.

KENNIS/werktuigbouwkunde

Met onze kennis van werktuigbouwkunde bieden wij oplossingen in de machinebouw, zware machinebouw, machinebouw food, apparatenbouw, staalbouw en metaal.

Ook werken bij?Ben jij de persoon om het kennisveld van INPARK te verbreden? Neem contact op met onze mensen.
GOED/werkOnze engineers ontvangen jaarlijks €100 om te besteden aan zelf gekozen goed doel  of organisatie. Benieuwd naar al het goede werk dat wordt ondersteund?