KANTOREN IN ALMERE/DRACHTEN/ASSEN/TILBURG/ZWOLLE TELEFOON +31 36 3030 136

MENS/

rail

foto titel pagina rail

INPARK werkt mee aan het spoor. Ons spoorwerk bestaat uit het vinden van de beste oplossingen voor heavy rail & light projecten. Bij INPARK werken spoordeskundigen en projectleiders met kennis van rail.

Spoordeskundigen
Dennis werkte als projectleider en spoordeskundige mee aan de Uithoflijn in Utrecht. Onze Spoordeskundigen weten de beste oplossingen voor de onderbaan, de bovenbaan en de afwerking. De uitdaging in het tracé van de Uithoflijn waren de verschillende ondergronden, zoals beton, gras en ballast voor. Daarbij komt ook de kennis voor de maatvoering, het alignement en de afwatering aan de orde.

Railprojecten
Bij grote projecten zoals de Uithoflijn zijn verschillende stakeholders betrokken. Naast de deskundigheid van het spoor vinden wij het belangrijk om iedereen tevreden houden. Dat vraagt om inlevingsvermogen en altijd zoeken naar de beste oplossing. Mens en kennis komen daarbij samen.

Kunnen we iets voor je betekenen? 
Mail, app of bel ons.

KENNIS/rail

Onze mensen hebben kennis van het opstellen van programma’s van eisen, leiden van contractonderhandelingen, voeren van contractbeheer, het aansturen van uitvoerend personeel en het voeren van tussentijdse evaluaties.

Ook werken bij?Ben jij de persoon om het kennisveld van INPARK te verbreden? Neem contact op met onze mensen.
GOED/werkDennis besteedt zijn €100 aan het Kinderfonds Mama.
Benieuwd naar al het goede werk dat wordt ondersteund?
foto dennis aarsman